Desi esti obisnuit cu un anumit mediu si cu anumite plante care traiesc pe langa tine, lumea este plina de specii cu adevarat impresionante. Mama natura ne uimeste de fiecare data cu modul in care si-a creat intreaga viata si ne face sa fim uimiti de cat de interesante pot fi unele lucruri.

In ceea ce priveste plantele, acestea sunt cat se poate de interesante. Vei descoperi plante otravitoare, plante cu forme ciudate sau plante carnivore.

Astfel, daca vezi o planta care ti se pare interesanta, inainte de a pune mana pe ea este bine sa te informezi. Cine stie, s-ar putea sa te manance. 🙂

5 tipuri de plante de care nu ai auzit niciodata si care cu siguranta te vor uimi

  1. Ochiul papusii . Este o planta extrem de interesanta, care are fructe ce seamana foarte mult cu niste ochi. Aceasta da impresia unor ochi legati intre ei de tulpine de culoare sangerie. Pe langa faptul ca au un aspect cat se poate de dubios, acesti ochi sunt extrem de otravitori. Cu siguranta, prima persoana care a dat peste aceasta planta a ramas de-a dreptul blocata.
  2. Mana lui Budha. Este o alta planta extrem de interesanta. Nu se stie de ce se numeste mana lui Budha, insa cu siguranta planta seamana cu o mana. Aceasta produce niste fructe care seamana cu degetele umane.
  3. Floarea liliac. Am auzit de batman si chiar de batmobile, insa bat flower chiar nu credeam ca exista. Floarea liliac produce niste flori negre, care seamana foarte mult cu un liliac. Acestea au un aspect foarte infricosator, insa floarea nu este periculoasa. Evident, nu trebuie sa o mananci.
  4. Piatra vie. Nu iti dai seama daca este o piatra sau o floare, insa se pare ca aceasta este o floare, ba chiar este una cat se poate de interesanta. Aceasta isi inchide frunzele pentru a evita sa fie mancata si seamana foarte mult cu o piatra.
  5. Ciuperca ” dintele sangerand” . Este o ciuperca ce merita toata atentia celor care cauta elemente cu adevarat interesante. Aceasta seamana foarte mult cu un dinte care are sange pe el. Se pare ca Mama natura apreciaza joaca cu culorile si cu formele.