Se vorbeste de luni de zile, dar acum am ajuns in ceasul al 12-lea: Angelina Jolie si Brad Pitt au decis sa-si largeasca deja numeroasa familie, compusa in prezent din sase copii, cu o noua adoptie.

Site-ul RadarOnLine a divulgat fara sa vrea ca, de fapt, celebra pereche, cunoscuta si sub numele de “Brangelina” a inceput sa lucreze la formalitatile necesare pentru a adopta un copil orfan sirian. Cei care au lansat primul zvon sunt cei de la “Woman’s Day”, care afirmau ca Moussa ar fi un orfan sirian cu varsta de doi ani, ce se gaseste in lagarul de refugiati din Altinozu, in Turcia. Se pare ca Angelina ar fi intalnit copilul la inceputul anului, in timpul uneia dintre ultimele calatorii umanitare in Siria, in rolul de inalt comisar al Natiunilor Unite pentru refugiati. Aici, coplesita de saracia din jur, a fost impresionata de soarta a trei orfani sirieni, ramasi fara mama, aceasta fiind ucisa in timpul unor bombardamente, si fara tata, acesta fiind incarcerat. Induiosata de povestea micutilor, Angelina ar fi propus sotului ei o tripla noua adoptie, imediat refuzata de Brad Pitt.

Trecerea de la sase fii la noua fii ar fi fost prea mult, iar Brad era preocupat de impactul pe care noii sositi l-ar fi avut asupra celorlalti copii. Dar Angelina Jolie nu s-a aratat nemultumita. Stia ca nu ar fi functionat. Procesul de adoptie este foarte lung. Va trebui sa treaca cel putin patru sau cinci luni pana cand copilul va putea sa fie dus in Statele Unite ale Americii.

Luarea deciziei de catre celebra pereche a fost intarziata mult si de interventia chirurgicala la care a fost supusa Angelina Jolie in vederea inlaturarii ovarelor cu ceva timp in urma, interventie necesara pentru a preveni cancerul care a ucis deja mama si bunica actritei. Acum, odata depasita perioada dura de recuperare, Angelica se pregateste sa organizeze noua adoptie.

Deocamdata, insa, purtatorul de cuvant al lui Brad Pitt a negat totul, in timp ce acela al Angelinei s-a limitat sa nu comenteze asupra chestiunii.

Pitt si sotia sa sunt deja parintii lui Maddox, Zahara, Pax, Shiloh si a gemenilor Vivienne si Knox. Pentru Brad si Angelina, aceasta ar fi a patra adoptie. Ar fi o noua mare bucurie pentru ei, dupa ce si-au spus “da” in mare secret. Ei sunt pregatiti pentru noi provocari. Impreuna.