Femeile iubesc cadourile mai mult decat orice. Asadar, daca esti barbat si ai femei in jurul tau la care tii, trebuie sa le oferi cadouri ori de cate ori se iveste o ocazie pentru asta. Fie ca este vorba despre sarbatori precum Craciun, Sfantul Nicolae sau Paste, fie ca este vorba despre sarbatori imprumutate, precum Valentines Day sau sarbatori romanesti, precum Dragobetele, sau pur si simplu este ziua copiului, ziua mamei, 1 martie, ziua de nastere, ziua de nume sau sarbatorirea a 5 ani de cand v-ati cunoscut, trebuie sa ii iei un cadou. Nu trebuie sa fie un cadou scump, insa este ideal sa iasa in evidenta si sa o uimeasca.
Evident, orice barbat are probleme in alegerea unui cadou, mai ales daca a facut pana acum zeci de cadouri. Din acest motiv, cateva idei de cadouri sunt bine venite:
Un ceas dama. Un ceas este intotdeauna un cadou potrivit, indiferent ca esete oferit unui barbat sau unei femei. Este un accesoriu care poate fi purtat la orice eveniment, poate sa reprezinte un accesoriu fashion deosebit si are si o parte utila. Ai de ales intre ceasuri sport, ceasuri elegante sau ceasuri care sa reprezinte adevarate bijuterii.

Elefant.ro

Un buchet de flori. Cu un buchet cat mai mare de flori nu ai cum sa dai gres, absolut niciodata. Daca iti lipseste inspiratia si chiar nu stii ce sa ii cumperi femeii careia vrei sa ii oferi un cadou, atunci florile sunt o solutie. Evident, incearca sa alegi un buchet cat mai mare, cu un aranjament cat mai placut.
Vochere de cumparaturi. Este o idee simpla si foarte, foarte apreciata de toate reprezentantele sexului frumos. Nu este nimic mai placut pentru o femeie ca o zi de cumparaturi, in care sa isi poata cumpara absolut tot ceea ce isi doreste. In loc sa ii cumperi ceva ce are sansa sa nu fie apreciat, mai bine ii oferi un voucher de cumparaturi la unul dintre magazinele ei preferate, si in felul acesta scapi de stres. Din ce in ce mai multe magazine de haine si de accesorii ofera astfel de vouchere, asadar, ai de unde sa alegi.
Orice ai face, evita sa o bagi in seama in momentul in care iti spune sa nu ii cumperi nimic. Chiar daca multe femei spun astea, niciuna nu o spune intr-un mod sincer.