Cele mai bune cadouri sunt cele care vin din inimă – precum și din portofel. Să alegi dintr-o multitudine de bijuterii  pentru persoanele la care ții este cel mai bun mod de a găși un cadou potrivit. Aveți acces la un număr mare de modele și vă puteți găși bijuteriile cele mai potrivite. Gășiți magazinul online mult dorit pentru a putea alege pentru fiecare persoană de pe lista ta. De fiecare dată când îți va pune bijuteriile, va ști că au fost alese cu grijă și mare atenție pentru ea. Indiferent că alegi bijuterii cercei lungi sau un set complet de bijuterii, persoana care va primi cadoul va fi mulțumită datorită calității și datorită frumuseții modelului ales.

Brățară Copacul Vieții piele – 67,00 LEI

Perla este de natură organică și este alcătuită din Aragonit sau dintr-un ameste de Aragonit și Calcit. Legenda spune că perlele au căzut din cer atunci când dragonii au fost înfrânți. Perlele erau lacrimile zeilor și femeile credeau că purtarea lor aduce fericire conjugală și le feresc pe tinerele neveste să plângă de cauza problemelor care pot apărea într-o căsnicie. Perlele ideale sunt cele rotunde și netede, dar ele mai pot avea și diferite forme, dar mereu rotunjite. Pentru a se curăța și a se descarcă perla de energiile negative, ele pot fi spălate periodic cu apă călduță.

 

Copacul vieții alături de bijuteriile handmade

Se găsesc o multitudine de bijuterii Copacul Vieții, este un simbol foarte căutat. Copacul vieții este un simbol străvechi văzut în multe civilizații din întreaga lume. De cele mai multe ori, sensul arborelui vieții este de a lega cele trei lumi: cerul, pământul și lumea. Copacul Vieții  crește în sus, iar rădăcinile lui prind rădăcini, indicând legătura dintre cele trei lumi. Copacul vieții învelit în sârmă are două baze comune separate.

Primul este un copac răsucit construit într-o zonă deschisă a unei baze deschise, uneori o lună circulară plată poate fi văzută prin ramuri. Al doilea este un copac generat pe o placă de piatră prețioasă, mărgele sau suprafața, culoarea pietrei prețioase ca fundal și ramuri. Ramurile pot fi lăsate plate sau decorate cu mărgele sau chipsuri de pietre prețioase, una dintre cele mai populare ornamente. Modelul arborelui vieții este un punct de plecare iertător, deoarece rădăcinile, trunchiurile și ramurile sunt cât mai îngrijite.

Originea, semnificația și importanța brățărilor din piele

Brățările din piele există de mult timp. Deși nimeni nu știe cu siguranță de unde provin brățările din piele, este rezonabil să se susțină că acestea există cel puțin din perioada neolitică. Oamenii stăpâniseră deja utilizarea pieilor de animale pentru îmbrăcăminte și încălțăminte în această perioadă. Brățări din piele au fost furnizate trupelor ca parte a uniformei lor oficiale în Grecia Antică și, ulterior, în Imperiul Român. Încă din perioada biblică, evreii credincioși au purtat benzi de piele numite shel-yad, al căror capăt se termină cu unul dintre cele două tefilin.

Brățările din piele sunt folosite atât de bărbați, cât și de femei în lumea modernă pentru ornamentație personală, mai degrabă decât în ​​scopuri funcționale. Personalitatea purtătorului, gustul, poziția socială și chiar alegerea stilului de viață se reflectă în forma, dimensiunea și aspectul general al acestor brățări.