„New year, new me!”

Anul care urmeaza, modelele, au o noua abordare. In loc sa isi puna dorinte externe, si-au propus sa se concentreze pe frumusetea interioara. Asa ca anul 2019 se va numi „anul fericirii si ingrijirii de sine”. Cum vor face acest lucru in fiecare zi? Mici schimbari care vor avea un mare impact si va vor face sa aratati mai tineri.

Luna decembrie este perfecta pentru a seta cateva obiective pentru noul an. Daca sunteti in cautarea de a indeplini cateva rezolutii de frumusete de-ale voastre, inspirati-va cu cateva idei de mai jos. Este momentul pentru a merge cu adevarat spre obiective, fara amanare. E timpul ca ideile sa se materializeze in actiuni. Nu puteti alege? Iata cateva rezolutii pe care le au modelele pentru 2019:

1. Meditatie. Puteti incepe cu 5 minute pe zi, iar treptat mai adaugati cate 5 minute. Exista nenumarate aplicatii sau carti sa va ajute sa meditati. Este mai simplu decat pare. Important este sa va relaxati, nu renuntati daca nu va iese din prima. Practice makes perfect!

2. Tratament pentru pielea fetei. O data pe luna sau, macar, o data la trei luni este foarte benefic pentru pielea fetei sa facei un tratament special pentru tipul dumneavoastra de ten. Si nu uitati, pielea mai buna inseamna mai putin machiaj.

3. Spuneti nu machiajului. Macar o data la ceva timp spuneti nu machiajului. Naturaletea este unul dintre cele mai atragatoare aspecte la o femeie. Machiajul, intr-adevar, acopera imperfectiunile, dar de multe ori poate fi si un declansator pentru acestea.

4. Investiti in produse de frumusete calitative. Mai bine le achizitionati pe rand, decat sa cumparati produse ieftine pline de substante care ataca pielea fetei.

5. Acordati atentie mainilor dvs. Mainile sunt cele mai expuse parti la bacterii, mediu, mizerie, frig etc. O crema hidratanta este perfecta pentru a evita uscarea mainilor.

6. Sprancene. Sprancenele pot schimba aspectul fetei intr-un mod pozitiv, daca sunt aranjate in concordanta cu fizionomia fetei. Gasiti un cosmetician bun si mergeti regulat.

7. SPF impotriva soarelui. Soarele este foarte bun pentru piele deoarece acorda gratuit vitamina D pielii, dar, soarele in exces, poate fi foarte daunator pentru piele. De aceea, folositi crema de soare cu SPF cand este nevoie.

8. In loc de cosmetica de la salon, scapati de parul nedorit acasa. Exista multe aparate de epilat care reduc parul permanent. Investitia este mult mai avantajoasa, spre deosebire de vizita lunara de la salon.

9. Tineti-va de un program de antrenament. Daca adaugati si o alimentatie sanatoasa, nu doar ca veti pierde cateva kilograme in plus, dar va veti simti mult mai fresh. Yoga, pilates, kangoo jumps, alergatul in parc, exercitii fizice acasa… toate sunt extrem de benefice pentru sanatatea fizica si mentala. Important este sa acordati 30 de minute in fiecare zi, iar diferentele se vor vedea destul de repede.

10. Beti apa, multa apa. Apa ajuta un tranzit sanatos, hidrateaza atat pielea, cat si corpul, si, de asemenea, face pielea sa straluceasca. Daca uitati sa beti apa din cauza programului incarcat, puteti sa va instalati aplicatii care sa va anunte periodic sa beti apa.

La fiecare sfarsit de an, modelele isi scriu rezolutiile de frumusete si wellness pentru a avea un program al dorintelor organizat. Rezolutiile pot fi orice, de la juramantul de a folosi mai multa crema de maini pana la a medita in fiecare dimineata. Conteaza doar sa se potriveasca stilului si personalitatii dumneavoastra.