Piata de televizoare a cunoscut o crestere impresionanta in ultimii ani. Calitatea imaginii a fost imbunatatita continuu, ecranele au devenit din ce in ce mai mari, grosimea din ce in ce mai mica iar functiile au ajuns extrem de performante. Astazi, avem  televizoare 3d , televizoare dotate cu functii smart, care se pot conecta la orice tip de dispozitive si televizoare cu imagini deosebite, cum ar fi cele 4k. De asemenea, exista zeci de firme care se bat pentru suprematie in ceea ce priveste aceasta piata, printre cele remarcate fiind gama de televizoare lg si cele Samsung. Nici nu este de mirare, asadar, ca apar tot felul de noutati in domeniu, care mai de care mai interesante.

Printre cele mai impresionante noutati insa, se numara televizoarele cu ecran curbat. Merita achizitionate? Ce le face deosebite de restul televizoarelor?

Avantajele televizoarelor cu ecran Curbat

Principalul avantaj oferit este experienta deosebita pe care o ofera in timpul filmelor sau in timpul emisiunilor urmarite. Fiind curbat, ecranul ofera senzatia de adancime, producand o panoramare mult mai placuta. Practic, sunt eliminate distorsiunile existente in mod normal la marginea ecranului. Din punct de vedere estetic, televizorul cu ecran curbat aduce si alte beneficii, aratand extrem de bine in orice living.

Exprienta este, asdar, captivanta iar imaginile au un contrast foarte bun si un sunet cat se poate de clar. Majoritatea celor care au incercat sa urmareasca un astfel de televizor au ramas cu adevarat incantati, asadar, viitorul suna foarte bine in lumea televizoarelor.

Dezavantajele televizoarelor cu ecran curbat

Poate singurul dezavantaj al acstor televizoare este pretul, dar curand nu va mai fi o problema. O vizita prin magazine poate sa dezvaluie televizoare cu preturi care ajung lejer la 2-3000 de euro, bani pe care foarte multi oameni nu si-i permit. Este adevarat insa ca odata cu trecerea timpului, preturile devin din ce in ce mai mici. Daca stai cu ochii pe comparatoarele de preturi vei descoperi ca zi de zi preturile ajung sa fie mai acceptabile, asadar, in scurt timp este posibil ca televizoarele cu ecran curbat sa poata fi achizitionate la preturi modice. In momentul acela insa, este posibil ca atentia sa fie atrasa de alte televizoare…poate unul circular, care sa ofere o experienta totala.