Desi accesoriile pentru barbati sunt mult mai putin titrate decat cele pentru femei, acestea sunt cat se poate de importante. Fie ca vorbim despre un ceas barbati, despre o curea sau despre o cravata, acestea trebuie sa fie alese cu grija, in asa fel incat sa ofere o imagine cat mai placuta.
Vom analiza putin fiecare accesoriu important si ii vom scoate in evidenta criteriile care trebuie sa ocupe un loc important in alegerea lui.

Cravata

Este un accesoriu cu o istorie extrem de bogata. Astazi, este indispensabila la orice tinuta care include un costum. Tinutele stilate necesita o cravata mai subtire, in timp ce tinutele casual necesita o cravata mai groasa. Cel mai bun material pentru o cravata este, fara doar si poate, matasea.

Ochelarii

Fie ca este vorba despre ochelari de soare sau despre ochelari de vedere, acestia pot reprezenta un accesoriu estetic, foarte important pentru orice barbat. O pereche de ochelari ofera un aer mai sofisticat si ajuta la o imagine mai stilata. Trebuie sa acorzi atentie la alegerea ramei si sa tii cont de structura fetei, in momentul in care ii alegi. Pentru o fata rotunda e potrivesc ochelarii cu rama rotunda in timp ce pentru o fata ovala, ochelarii cu rama alungta sunt cei perfecti.

Butonii

Sunt accesorii mici, care denota eleganta si stil. Sunt foarte la moda in ultima vreme, asadar, atunci cand achizitionezi o camasa este bine sa achizitionezi una speciala pentru butoni. Camasile cu butoni te vor scoate in evidenta, iti vor oferi personalitate si un look excelent.

Ceasul

Orice barbat care se respecta trebuie sa aiba un ceas de buna calitate. Un ceas barbati nu mai este de mult un accesoriu care sa iti arate doar timpul. Acesta este un accesoriu care iti poate oferi un anumit statut in societate, care iti poate oferi eleganta si te ajuta sa rezolvi o multime de probleme. Poti alege ceasuri casual, pentru viata de zi cu zi sau ceasuri cat se poate de elegante pentru intalnirile formale sau pentru evenimente. Daca lucrezi intr-un mediu conservator, ceasul este accesoriul ideal.

Bratara

Este un alt accesoriu care castiga din ce in ce mai mult teren printre barbati. Este si normal, in conditiile in care este eleganta si aduce un aer aparte. Alege o bratara simpla si nu vei avea cum sa dai gres.