\Botezul unui copil este un eveniment fericit in viata fiecarei familii. Prin urmare, este important sa te asiguri ca aceasta zi va fi una speciala. Prietenii cei mai apropiati si rudele cele mai dragi se aduna, de obicei, la un botez.

Prin urmare, trebuie sa organizezi aceasta sarbatoare in asa fel incat toata lumea sa aiba doar cele mai frumoase amintiri ale sarbatorii. Multi parinti se intreaba cum sa decoreze salonul de botez pentru increstinarea copilului. In acest caz, este posibil sa existe o multime de optiuni, dar este mai bine sa dai preferinta unui salon botez Bucuresti.

Dupa ritualul bisericii, toata familia se va aduna in acest restaurant botez pentru minunatul eveniment care urmeaza sa aiba loc. Prin urmare, ar trebui sa ai grija de decor in prealabil, putand crea o atmosfera cu adevarat de basm.

Pentru a determina culoarea pe care o vei utiliza pentru a decora un salon botez, trebuie sa pornesti intotdeauna de la alb.  Deci, nu ezita sa utilizezi albul si orice alta nuanta preferata in decorul camerei si bineinteles tinand cont de sexul copilului. Astfel, poti folosi combinatii de alb si auriu, roz, albastru, orange, galben, verde sau orice alta culoare preferata.

Insa, botezul este una dintre putinele sarbatori in care nu exista loc pentru culori luminoase si elemente stralucitoare in decor. Totul ar trebui sa fie modest, bland, dar in acelasi timp festiv. Prin urmare, alege sa decorezi interiorul intr-unul din stilurile de mai jos.

Stilul clasic

Stilul clasic al designului camerei implica utilizarea in interior a culorilor albe si aurii (o camasa de botez alba si o cruce de aur). Ca elemente de decor pot fi figurine dragute de ingeri peste tot. De asemenea, poti folosi panglici albe si aurii, baloane, lumanari aurii si porumbei pentru decorare. Toate acestea simbolizeaza puritatea.

Stilul etnic

Stilul etnic este potrivit pentru decorarea salonului pentru botez, la fel ca si stilul clasic. Utilizeaza elemente stilistice, fete de masa albe, un samovar, unelte din lemn pentru a decora masa.

Stilul de basm

Decorul de basm  este, de asemenea, ideal pentru botez. Daca copilul botezat este baiat, utilizeaza culorile albastru si alb pentru design, iar daca este fata, poti utiliza culorile alb si roz.

Foloseste baloane, panglici albastre sau roz, jucarii si figurine de basm din dantela. Managerul restaurantului nu va uita sa  decoreze sala cu flori proaspete. In lunile de primavara calda si vara, restaurantul pentru botez ofera terasa in aer liber, dar si pontonul pe malul lacului Buftea.

Citeste si Tendinte pentru mirese in pas cu moda