Telefonul mobil este, probabil, obiectul fără de care nu ieși din casă și cu siguranță petreci mai mult timp cu el decât cu orice alt obiect pe care îl ai. Astfel, am pregătit niște idei și trick-uri care te vor ajuta să profiți la maximum de el.

Ascunde banii în carcasa sa – adesea îți e frică să nu îți umble cineva prin buzunare sau ai ieșit la alergat cu telefonul în mână? Ei bine, trebuie să știi că a sa carcasă poate găzdui ceva bănuți de care ai nevoie. Același lucru poți să-l faci și cu un card de transport.

screenshot hărții atunci când ești în altă țară și cauți direcții. Astfel nu vei mai fi nevoit să consumi internet și poți căuta traseul de pe un Wi-Fi gratuit.

Airplane mode este aliatul tău dacă vrei să încarci telefonul foarte rapid. Astfel, dacă te trezești dimineața și realizezi că nu l-ai încărcat. Chiar și 15-20 de minute cu telefonul pus pe airplane mode te pot salva.

Vrei să faci mai multe fotografii? ține apăsat pe butonul de fotografiere și telefonul va face fotografii în continuu. Tot legat de foto, poți folosi camera foto frontală dacă vrei fotografii care să nu aibă așa de multe detalii precum camera de pe spate.

Nu ai selfie stick? nici o problemă, poți folosi butonul de volum pentru a face o fotografie (aici se încadreză și butonul de la căști) astfel poți ține telefonul mai depărtat de tine fără a fi nevoie de apăsarea unui buton pe ecran.

Uiți des unde ți-ai lăsat mașina? După ce parchezi scoate telefonul din buzunar și fă poze cu numele străzii, harta pe maps sau cu împrejurimile. Cu siguranță vei găsi mult mai ușor drumul înapoi spre mașină apoi.

Sper ca aceste sfaturi să îți fie utile și să te ajute să folosești telefonul mobil puțin mai bine decât o făceai până acum. Cu toate astea, ideile pot fi nelimitate și doar imaginația te limitează la ce poți face și ce nu cu telefonul tău. Astfel, dacă simți că există și alte medii în care telefonul te poate ajuta sau îți poate ușura munca, nu ezita să inventezi ceva sau să cauți pe net rezolvări.