Prima gura de cafea a zilei este atat de importanta! O clipa de liniste insotita de o cafea fierbinte: neagra si tare, cu lapte si zahar, cu un praf de scortisoara si frisca – fiecare are preferintele lui, dar un lucru este constant – ai nevoie de gustul perfect pentru un start bun al zilei.

Insa exista zile in care timpul iti fuge printre degete, in care dimineata pare prea scurta pentru a permite si o cana de cafea savurata pe indelete. Dar exista o solutie salvatoare! Uita de automatele de cafea ascunse in diverse locuri din oras si bucura-te de ceva complet inedit: cafeneaua mobila.

Cafeneaua mobila este un concept inovator aplicat initial in occident si adus cu succes si la noi in tara. Nelimitata de o singura locatie, cafeneaua mobila ajunge oriunde exista clienti dornici de specialitati proaspat preparate cu fler german si cu cele mai bune ingrediente.

Daca esti deja pe drum si simti nevoia unei cafele cu adevarat bune preparate de un maestru barista, atunci o cafenea mobila este locul pe care il cauti. Frumusetea conceptului sta in combinarea perfecta dintre tehnologia moderna si aerul nostalgic al acestor biciclete cu cafea, aduse tocmai din Germania.

Un adevarat cunoscator al cafelei va fi impresionat de calitatea boabelor de espresso: un blend propriu al cafenelei mobile, certificat BIO si Gourmet. Atfel fiecare ceasca este plina de o savoare incomparabila care rivalizeaza cu orice bautura din cafenelele traditionale.

De ce este important sa te bucuri de o cafenea mobila? Pentru ca uneori nu ai timp sa iti prepari singur cafeaua, alteori nu ai chef sa stai sa iti aduni toate instrumentele, iar alteori pur si simplu vrei sa fii rasfatat! O cafenea mobila este solutia perfecta pentru cei permanent pe fuga – eviti cafenele produse pe banda rulanta de automate impersonale, te bucuri de interactiunea cu un personal specializat si, daca esti dragut, poti cere o specialitate complet personalizata. Cafea cu un strop de menta si caramel? De ce nu! Personalul este mai mult decat dispus sa iti satisfaca cele mai imaginative pofte.

Completeaza cafeaua de dimineata cu produse handmade de patiserie, un suc proaspat stors de portocale sau un ceai organic infuzat perfect. Primeste-ti cafeaua si incepe-ti ziua cum trebuie sau ramai o clipa pe loc si socializeaza cu ceilalti clienti atrasi de aroma de cafea proaspat rasnita raspandita de cafeneaua mobila. Pana la urma va uneste aceeasi pasiune pentru cafeaua de calitate.