Un serial este o forma de imagine in miscare populara in prima jumatate a secolului XX, constand dintr-o serie de subiecte scurte expuse in ordine consecutiva difuzate la TV, in general saptamanal, pana la finalizarea seriei. In general, fiecare serial implica un singur set de personaje implicate intr-o singura poveste, care a fost editata in capitole dupa moda fictiunii seriale.

Te-ai intrebat vreodata care este diferenta dintre un serial TV si un film?

Un serial TV este format dintr-o serie de episoade. Filmul este un film singular care poate avea o continuare sau poate nu.

Filme si seriale TV fac parte din caregoria de divertisment cea mai populara in zilele noastre. La fel ca filmele, serialele TV au atras atentia oamenilor si sunt foarte populare in prezent. La fel ca actorii din cinema, actorii din serialele TV sunt, de asemenea, foarte renumiti acum.

Filme pot fi numite concepte creative care nu numai ca distreaza oamenii, ci le ofera mereu si ceva nou. Un serial TV poate fi numit si telenovela. Sunt doar create pentru vanzarea unor produse. Serialele TV sunt cele care se bazeaza pe concepte care se vand in acest moment. Pe de alta parte, filmele vorbesc despre diferite lucruri si sunt creative.

In comparatie cu filmele, un serial TV poate fi foarte plictisitor si foarte lung. Un film poate rula aproximativ doua-trei ore, dar un serial TV nu are niciun program de timp. Poate sa curga ani intregi.

O alta diferenta care poate fi vazuta intre seriale TV si filme este in pauzele comerciale. Se pot intalni reclame in cadrul unei serii TV, dar oamenii nu intalnesc astfel de pauze comerciale intre filme. Aceste pauze comerciale nu pot fi evitate intr-un serial TV, deoarece banii pentru realizarea seriei sunt obtinuti din aceste reclame.

Intr-un film, oamenii se pot relaxa si se pot bucura de intreaga durata a divertismentului. Dar intr-un serial TV, oamenii nu pot avea aceasta bucurie completa.

Cand vorbim despre costurile de productie, seria TV este la fel de costisitoare ca cea a filmelor. Exista, de asemenea, o diferenta in formatul in care sunt filmate serialele TV si filmele. Filmele sunt realizate in 70 mm film, un serial TV este realizat in 35 mm.

Cand vorbim despre notorietate, un serial TV poate avea o audienta mai mare decat filmele. Seria TV uneori a ajuns chiar si in cele mai indepartate locuri.