De obicei, in scolile romanesti se studiaza limba franceza si engleza, acestea fiind limbi de circulatie internationala, dar este bine sa stii si o limba straina mai putin studiata in invatamantul de masa.

Pentru asta ai urmatoarele posibilitati:

  • fie cauti o clasa speciala la o scoala unde se invata limba germana sau spaniola
  • fie iti cumperi singur manuale de limba germana clasa 9, dupa ce ai parcurs cursurile de incepatori in particular
  • inveti singur pas cu pas.

Am eleve in clasa a VII-a care invata singure limba coreeana, fiindca sunt indragostite de un cantaret coreean. Fiindca il adora pe baiat, ele au inceput deja sa invete cuvinte si reguli in acesta limba, cu toate ca este foarte grea si sunt putine materiale. Daca doresti, se poate. Din fericire pentru cei care adora limba germana exista scoli in care se invata aceasta limba.

Manualele de germana clasa 9 se pot comanda de pe site-ul librariei Delfin si dupa indicarea adresei de livrare sunt expediate la adresa dorita, ori acasa ori la scoala ca totul sa decurga rapid.

Sunt necesare manuale de germana clasa a 9 a, deoarece aceasta limba tinde sa ia amploare si este limba unei culturi valoroase pentru intreaga omenire. Marii filosofi ai lumii au fost de origine germana, acestia fiind citati in toate lucrarile de filosofie. Cine iubeste filosofia trebuie sa stie sau sa invete limba germana, fiindca una este sa il citesti pe Kant direct si alta este sa iti pice in mana una dintre acele traduceri mediocre.

Pentru tinte inalte in viata aceasta poate fi una dintre justificarile pentru invatarea limbii germane, plus acel Goethe care intotdeauna a fost comparat cu Eminescu al nostru. Exista insa si motive mult mai practice. Un loc de munca in Germania este ca o mina de aur. In afara de salariu care motiveaza, nemtii stiu sa acorde multe facilitati care fac sa fie bataie pe un loc de munca de la ei.

Si alocatiile pentru copii sunt astronomice. Unde in alta parte ati auzit ca salariatul sa primeasca o alocatie de cateva sute de euro pentru copilul care nu se afla in statul respectiv? Vrea muncitorul strain sa se stabileasca in Germania cu familia sau sa locuiasca impreuna cat lucreaza in acesta tara?

I se acorda  locuinta cu toate facilitatile. Dar si muncitorii care lucreaza singuri in Germania au locuinta asigurata si uneori le se acorda si o masa calda bonus din partea firmei. Nemtii pretind, dar si ofera. Sa nu uitam ca platesc corect si orele facute peste program si banii pe concediu si ca ocupa locuri fruntase la salarii decente in Europa.

Libraria Delfin poate fi partenerul tau in invatarea limbii germane prin manualele care ti le pune la dispozitie, fiind asadar rampa ta catre succes. Comanda cu incredere carti scolare sau de dezvoltare personala de pe site-ul ei si nu vei regreta, fiindca vei gasi in ele cunostinte care iti vor asigura un loc in lumea buna!

Pune in cos si romanele contemporane care au obtinut atat de multe premii si au vanzari record!