Sanatatea danturii tale este foarte importanta, indiferent de varsta pe care o ai. Inca de la cele mai fragede varste, oamenii trebuie sa aiba grija de dantura lor pentru ca trecerea timpului sa nu le provoace probleme greu de depasit. Durerile de dinti sunt extrem de neplacute, vizitele la stomatolog pot fi foarte costisitoare, iar din discutie nu poate fi eliminat nici aspectul estetic. Este foarte important sa te simti bine in pielea ta si sa ai un zambet cat mai placut si sanatos, deoarece acest lucru iti poate acorda suficienta incredere pentru a trece cu bine si prin cele mai dificile situatii din viata ta.

Pentru ca sanatatea danturii tale sa fie mereu la un nivel ridicat, iar zambetul pe care il afisezi sa fie frumos, este important sa apelezi la solutii eficiente de ingrijire. Printre acestea se regaseste si apa de gura, iar solutia pe care trebuie sa o folosesti este necesar sa contina cateva ingrediente cheie, prin care sa iti protejeze dantura si sa contribuie la refacerea rapida a cavitatii bucale, in cazul in care aceasta este supusa unor traume. Iata care sunt particularitatile pe care trebuie sa le aiba apa pe care o folosesti pentru dantura ta!

Apa de gura: ce principii active trebuie sa aiba

Pe langa clasicul periaj, medicii stomatologi din intreaga lume recomanda si alte metode la care trebuie sa apelezi pentru a avea grija de sanatatea danturii tale. Este vorba despre folosirea atei dentare, care are capacitatea de a elimina reziduuri alimentare pe care periuta clasica nu le poate atinge. De asemenea, dusul bucal este si el o metoda excelenta prin care pot fi curatate si zonele foarte greu accesibile, precum cele din spatele cavitatii bucale. 

O alta solutie foarte buna, prin care pot fi eliminate cu precizie elementele nocive din cavitatea bucala este apa de gura. Aceasta se recomanda a fi utilizata dupa periaj, mai ales seara, inainte de a merge la culcare. Apa de calitate este special conceputa pentru a anihila toate elementele nocive care ar putea ataca dintii si gingiile si pe care simplul periaj nu le poate gestiona in mod corespunzator. Pentru ca ea sa fie eficienta, este important sa alegi o apa de gura care sa contina cateva ingrediente cheie.

Cele mai bune solutii pe care le poti utiliza au ca principii active uleiul de menta si extractul de salvie, din categoria ingredientelor naturale. Acestea au efect tonic si astringent. De asemenea, solutiile de calitate superioara contin si clorhexidina digluconat. Aceasta contribuie la prevenirea aparitiei placii dentare si a cariilor. De asemenea, clorhexidina este un excelent dezinfectant, iar solutiile de apa de gura cu clorhexidina sunt recomandate pentru utilizarea dupa interventiile chirurgicale de la nivelul cavitatii bucale.

Ingredientele pe care le contine o solutie cu clorhexidina sunt foarte utile deoarece ajuta la prevenirea infectiilor si contribuie si la cicatrizarea si refacerea rapida a zonelor afectate de interventia chirurgicala. Intra pe magazin.TISFarmaceutic.ro si cumpara apa de gura cu clorhexidina la preturi excelente. Foloseste produse de calitate si asigura-te ca poti mereu sa afisezi un zambet frumos si sanatos!