meniu-nunta-58-euro-almira-ballroom-peste-file-somon-la-cuptor
Meniu nunta 58 euro Almira Ballroom-peste file somon la cuptor

In acest articol gasiti o modalitate de a găsi un echilibru între plăcerea oaspeților și alimentarea după gusturile proprii – iată câteva sfaturi despre crearea unui meniu de nuntă uimitor.

Decoratiunile salonului de nunta Almira Ballroom Bucuresti, aranjamentele florale, invitațiile, primul dans … toate acestea sunt modalități uimitoare de a vă etala personalitea dumneavoastra strălucească la nunta.

Dar știai că meniul tău de nuntă este un alt mod uimitor de a-ți arăta gustul deosebit în ziua nuntii?U

Un meniu de nuntă curat artistic poate să exprime cu siguranță cine sunteți amândoi, în același timp mulțumind preferințele diverse ale invitaților dvs. și să fie total memorabil – dar atenție, făcând ca mâncarea de la recepția nunții să fie prea personală ar putea fi plăcută pentru unii oaspeți.

Iată cum să echilibrezi plăcerea oaspeților cu alimentația pe gusturile tale

Rețineți că meniul nunții dvs. ar trebui să reflecte gusturile și preferințele dvs., nu să le răspundeți exclusiv lor – la urma urmei, mâncarea dvs. de nuntă este mai mult sau mai puțin un cadou pentru oaspeții dvs. pentru a le mulțumi că au avut timp să vină să sărbătorească dvs. și partenerul.

Nu este vorba de tine – așa că, chiar dacă sunteți amândoi vegetarieni rezistenți, ar trebui să oferiți totuși o opțiune pentru carnivori, deoarece probabil că veți avea mulți prezenți.

Dacă unul dintre voi are o anumită intoleranță, cum ar fi glutenul, este în regulă să oferiți idei de mâncare de nuntă care sunt fără gluten – (sau orice altceva), dar nu este necesar să creați un meniu complet fără gluten (cateringii dvs. ar trebui să știe să se descurce pregătirea mâncării pentru persoanele cu intoleranțe în condiții de siguranță și siguranță – asigurați-vă că discutați acest lucru în detaliu cu ei înainte de a semna contractul!).

Colaborează cu furnizorii tăi pentru a permite meniului tău de nuntă să îți scoată în evidență preferințele, mai degrabă decât să fii controlat de ei – de exemplu, dacă ești vegetarian, lasă mâncarea vegetariană să ia facturile de top și oferă ceva orientat către carne ca a doua alegere.

Daca v-a placut articolul nostru, va invitam sa il trimiteti si prietenilor dumneavoastra in social media, cestia va vor multumi la un momendat. Pentru mai multe articole despre meniurile restaurantelor de nunta din Bucuresti va asteptam sa reveniti pe acest site, avem in lucru o serie de articole super interesante despre nunta.