Gardul este unul dintre cele mai importante elemente ale unei case. Acesta protejeaza impotriva intrarilor prin efractie, protejeaza impotriva animalelor salbatice si protejeaza impotriva privirilor indiscrete. Exista o multime de tipuri de garduri pe piata, materialele din care poate sa fie construite fiind extrem de variate. Poti opta pentru clasicele garduri din lemn, pentru gardurile din piatra, caramida, PVC, fier forjat sau aluminiu.

In ultimii ani, gardurile din aluminiu au inceput sa fie din ce in ce mai populare gratie proprietatilor excelente pe care le ofera: sunt usoare, pot fi personalizate rapid, se monteaza usor si rezista foarte bine in timp.

Daca esti convins sa optezi pentru un gard de aluminiu, poti avea in vedere un gard tip jaluzea, construit din elemente foarte elegante de aluminiu si extrem de atractiv din punct de vedere al eficientei de care da dovada.

De ce sa alegi un gard de tip jaluzea in locul gardului clasic?

  • Pentru ca este potrivit in orice situatie. Vei putea sa te bucuri de un astfel de gard indiferent de stilul in care ai construit casa sau de pozitionarea ei. Gardurile de tip jaluzea sunt perfecte pentru toata lumea, indiferent de exigente;
  • Pentru ca este usor de intretinut. De asemenea, gardurile de tip jaluzea sunt foarte usor de intretinut si rezista foarte bine in timp.
  • Pentru ca poate fi personalizat cu usurinta. Daca vrei sa schimbi aspectul general al gardului dupa o anumita perioada, il poti revopsi cu usurinta;
  • Pentru ca ofera intimitate. Gardurile de tip jaluzea ofera intimitate, tinand ochii indiscreti departe de curte. Vei putea avea, asadar, activitati memorabile in familie fara sa-ti faci griji ca te vede cineva;
  • Pentru ca favorizeaza circulatia aerului. Chiar daca ofera intimitate, gardul de tip jaluzea nu este 100% opac. Acesta este construit din elemente metalice ub forma de lamele care permit circulatia aerului, blocand totusi vederea catre curte.

Investitia intr-un astfel de gard ar putea parea mare la inceput, insa nu este chiar asa, mai ales daca iei in vedere toate aspectele: pret materiale, pret mana de lucru si pret de exploatare.