Pretul fotografiei de nunta

Cand vine vorba de fotografia de nunta, multi oameni cred ca fotografii de nunta au cel mai usor loc de munca de pe planeta. Oamenii nu inteleg de ce fotografii de nunta costa atat de mult. Pe alta parte, exista cupluri care sunt dispuse sa investeasca in fotografia de nunta, dar au de asemenea asteptari inalte. Acest articol va pune in tema pentru asteptarile realistice atunci cand vine vorba despre fotografiile de la nunta dumneavoastra.

De ce fotografia de nunta costa atat de mult?

Credeti sau nu, aceasta este intrebarea numarul 1, care este adresata mai multor fotografi de nunta, aproape zilnic. Trebuie sa tineti cont ca fotografii de nunta sunt proprietarii de afaceri mici, cel putin cei care au un contract legal in Romania. Exista atat de multe lucruri care sunt implicate in desfasurarea unei afaceri profitabile si durabile in domeniul fotografiei de nunti. Exista multi oameni care nu stiu multe lucruri despre industria de nunti, dar cred ca fotografii de nunti iau multi bani si traiesc o viata de lux. Cu toate acestea, exista mult mai mult decat se observa la o prima vedere cand vine vorba de a fi un fotograf de nunta. Multi fotografi cu norma intreaga petrec pana la 60 de ore la editarea unei singure nunti, deoarece doresc sa le acorde atentia cuvenita clientilor. Acest lucru se intampla pentru a se asigura ca mirii sunt complet multumiti de fotografiile lor.

Cheltuielile unui fotograf de nunta

Conducerea unei afaceri implica si cheltuieli, fotograful de nunta foloseste un echipament profesionist care poate sa coste si pana la 10.000 de euro. Taxele, reparatiile aparatului foto dupa un anumit timp, costurile de expediere, albumul de nunta, aplicatiile de editare, toate aceste lucruri intra in cheltuiala unui fotograf de nunta. La aceste costuri se adauga si cele pentru intretinerea firmei, cum ar fi contabilul sau taxele catre stat. Daca doriti sa angajati un fotograf de nunta din Bucuresti sau din orice alt oras din Romania sfatul meu este sa apelati la un profesionist in acest domeniu. Profesionistii au un echipament pe masura si pot garanta amintiri frumoase pentru una dintre cele mai importante zile din viata dumneavoastra.