Tramontina, lider mondial in productia de cutite de bucatarie, a  lansat la finele anului 2015 primul magazin online dedicat Romaniei: http://www.tramontina-romania.ro .

De la cutite de bucatarie pentru amatori in ale gastronomiei la cutite profesionale potrivite pentru orice chef, de la tacamuri moderne pana la accesorii de bucatarie, site-ul Tramontina Romania ofera sute de produse la preturi competitive.

Produsele disponibile pe site sunt impartite in mai multe categorii, in functie de nevoile clientilor. Astfel, vizitatorii magazinului online au ocazia sa aleaga tacamurile potrivite nu doar pentru designul bucatariei in care vor fi folosite, ci si pentru sarcina pe care trebuie sa o indeplineasca in bucatarie. Vei gasi aici o sectiune dedicate tacamurilor, una speciala pentru cutitele profesionale si chiar si o sectiune unde pasionatii de gratar pot descoperi cutite speciale pentru carne si numeroase accesorii pentru barbecue.

Produsele Tramontina sunt disponibile de mult timp publicului roman, atat prin reprezentanta certificata Bilancia, cat si prin importul direct al unor produse de catre terti, insa site-ul Tramontina Romania este primul magazin online dedicat in exclusivitate acestui brand. Pastrand mereu traditia lucrului bine facut, Tramontina ofera transportul gratuit pentru orice comanda mai mare de 150 de lei, indiferent de orasul din care a fost plasata comanda respectiva.

Brandul Tramontina si-a inceput ascensiunea in anul 1911, ca o mica fierarie braziliana. Acum, o suta de ani mai tarziu, de acest nume se leaga productia a mai mult de 18.00 de articole, de la cutite si tacamuri de bucatarie pana la unelte si scule agricole, echipamente electrice si mobilier de exterior din lemn si plastic.

BILANCIA este una dintre cele mai importante companii din Europa ce activeaza in sectorul distributiei de utilaje si accesorii pentru industria ospitalitatii. In prezent, numara peste 250 de angajati in Bucuresti si in restul tarii si ofera peste 72000 de articole din domeniul utilajelor si accesoriilor profesionale. Bilancia furnizeaza utilaje pentru hoteluri, restaurante, catering, cofetarii, pizzerii, patiserii, cafenele, macelarii, carmangerii, magazine alimentare, spalatorii etc.