femeie care deține un sac de cumpărături de hârtie

Îți place să faci cumpărături, dar nu vrei ca în fiecare lună să cheltui o mică avere? Există pentru asta câteva moduri, mulțumită cărora vei economisi de fiecare dată, când cumperi ceva.  

1.Programe de loialitate

Multe magazine își recompensează clienții care le sunt loiali. Făcând cumpărături chiar și zilnic, poți așadar să calculezi bonusuri cu adevărat interesante. Profită de cardurile clientului fidel, strânge punctele, autocolantele sau ștampilele pe care ți le oferă vânzătorii. Deja după câteva săptămâni le vei putea transforma în produse concrete, sau de fiecare dată să primești reducere pentru cumpărături.

2.Cupoane de reducere

Știai că costul masajului cu lumânare și cu cupon, ca de exemplu, de pe portalul The Best Vouchers, este mai ieftin cu aprox. 15% decât serviciul cumpărat în salonul de înfrumusețare? Dacă îți pasă de utilizarea serviciilor ieftine, merită ca de fiecare dată să le compari prețurile în câteva locuri. Luând în vedere faptul că, de exemplu, tratamentele de manichiură și pedichiură, pe care le efectuezi o dată pe lună, cu cardul Thebestvouchers poți economisi 480$ anual!

3.Oferte promoționale

Reducerile pentru cumpărături le sunt oferite nu doar clienților fideli. Dacă îți pasă de faptul, pentru ca vânzătorul să îți ofere un preț mai bun în magazinul virtual, încearcă să introduci un produs concret în coș și așteaptă câteva zile. Dacă deții cont în acel magazin concret, după câteva zile poți primi e-mail-uri cu reduceri pentru utilizarea acestora în primele cumpărături. Mulți vânzători oferă reduceri, de asemenea, pentru abonarea la newsletter.

4.Aplicațiile magazinelor

Descărcând aplicații pe smartphone-ul tău, de obicei primești posibilitatea de a profita de multe promoții, care sunt disponibile numai pentru deținătorii acestora. Pe lângă asta, aplicațiile magazinelor deseori fac posibilă efectuarea cumpărăturilor prin intermediul acestora. Primești așadar două beneficii într-o descărcare. 🙂

5.Reclamele

Majoritatea dintre noi ignoră reclamele, considerându-le ca enervante și inutile. Merită din când în când să le primim mai de aproape, pentru că putem prin intermediul acestora să obținem reduceri foarte profitabile. Cele mai interesante oferte „ne urmăresc” după vizita din magazinul virtual. Să fim atenți. 🙂