Este posibil sa gasesti pastile de slabit naturiste pe piata, chiar si in ziua de astazi, anume cand industria este caracterizata in mare parte de compusi chimici si alte ingrediente nesanatoase. Desigur, trebuie sa fii foarte atenta cand cauti asemenea pastile – trebuie sa ai confirmarea faptului ca ingredientele si extractele utilizate sunt cu adevarat naturale!

Totusi, o parte pozitiva consta in faptul ca exista foarte multe ingrediente naturale care te pot ajuta sa slabesti cu adevarat. Evident, ele nu induc direct fenomenulde slabire, dar promoveaza pierderea de greutate asociata cu o dieta sanatoasa si cu un stil de viata corespunzator.

Iata, astfel, cateva dintre ingredientele pe care trebuie sa le cauti atunci cand achizitionezi pastile de slabit naturiste!

Fibrele solubile in apa – Glucomannanul

Glucomannanul, o fibra solubila in apa, este recunoscut in industrie pentru faptul ca asigura o senzatie de satietate de durata. Astfel, ajutorul pe care il ofera la inceputul unei diete echilibrate, dar mai ales la inceputul unei diete tip VLCD, este unul aproape indispensabil.

Daca vrei sa-ti gestionezi alimentatia, in special gustarile accidentale dintre mese sau din miez de noapte, alege pastile de slabit naturiste cu glucomannan. Fibrele solubile in apa ajung in stomac, absorb apa din acesta, umplu stomacul, astfel provocand satietate pe termen lung, pana la urmatoarea masa.

Extractul de Yerba Mate

Yerba Mate este o planta specifica Americii de Sud si care este deseori folosita pentru a prepara o bautura traditionala, bautura care este considerata foarte sanatoasa si care promoveaza un stil de viata adecvat.

Dar ce se gaseste in extractul de Yerba Mate? Extractul acestei plante contine cateva elemente de mare folos atunci cand doresti sa slabesti – in principal, este vorba despre cafeina si antioxidanti. Totodata, este considerat ca Yerba Mate poate ajuta la controlarea apetitului, dar si la reglarea glicemiei – beneficii majore atunci cand doresti sa slabesti.

Prin urmare, o selectie variata de pastile de slabit naturiste includ extractul de Yerba Mate in lista lor de ingrediente.

Extractul de Nuca de Cola

Aceasta planta este specifica Africii de Vest si foarte similara cu Yerba Mate, cel putin din punct de vedere al caracteristicilor extractului obtinut. Mai exact, extractul de Nuca de Cola este bogat in cafeina si are efecte benefice asupra apetitului si totodata, stimuleaza circulatia sangvina corespunzatoare.

Cafeina are rolul de a oferi organismului un plus de energie, lucru de care ai nevoie cand urmezi o dieta VLCD si aportul tau caloric a avut de suferit. Apoi, anumite substante active din extractul de Nuca de Cola stimuleaza circulatia sangelui, aspect care contribuie la o mai buna asimilare a nutrientilor de catre organism.

Prin urmare, este de la sine inteles de ce acest extract si-a gasit locul in multe pastile de slabit naturiste – niciun efect secundar negativ, dar foarte multe substante si efecte pozitive!

Pastile de slabit care sa contina ingredientele si extractele mentionat pot fi gasite pe NUPO.ro, platforma uneia dintre cele mai cunoscute diete tip VLCD din Romania, dar si din Europa. Descopera produsele de marca proprie NUPO care te pot ajuta sa slabesti intr-un mod sanatos si eficient!