Ai de gând să petreci o perioadă mai lungă de timp în București și nu vrei să pierzi timpul în trafic și la metrou?

Atunci, cea mai bună soluție estesă te orientezi spre serviciile unei firme de închirieri auto din București. O firmă de închiriere mașini este varianta perfectă pentru a beneficia doar de servicii de calitate.

Alege o companie cu vechime de cel puțin câțiva ani, care se caracterizează prin promtitudine și atenție la toate detaliile necesare pentru că închirierea unei mașini de la noi să fie o experiență plăcută, confortabilă și sigură.

Ce servicii sunt incluse în pachetul de închiriere auto și cum procedez?

După ce te decizi, dacă dorești să închiroezi mașina pe termen scurt, mediu sau lung,  alegi dată și ora la care ai nevoie de mașină în București, apoi te decizi care este mașina pe care vrei să o închiriezi.

După aceea, îi contactezi, telefonic sau prin email, pe cei de la firma de închiriere auto și stabilești restul detalilor.

În ceea ce privește înnapoierea mașinii, trebuie să stabilești cu o zi înainte cu persoana de contact, ora și punctul de întâlnire iar singure condiții sunt ca autovehiculul să fie returnat în aceeași stare în care l-ai primit și să nu uiți de revizia periodică În caz contrar, costurile pentru aducerea autovehiculului la starea de la livrare vor fi facturate către tine .

Livrarea și returnarea autovehiculelor urmează să fie făcută la și de la adresa indicată după o inspecție detaliată a autovehiculului. Mașina va fi livrată cu rezervorul plin și de asemenea spălată atât în interior, cât și în exterior.

Asigurări, impozit, rovinieta, ITP, revizii, etc sunt asigurate pentru toate mașinile, trebuie doar să alegi ce mașină îți dorești. ținând cont că toate mașinile au o vechime de maxim 3 ani.

Pentru toate închirierile auto din București este asigurată asistență rutieră și telefonică non stop, iar în caz de imobilizare, vehiculul este înlocuit.

Așadar, firma de inchirieri auto in Bucuresti oferă siguranță și confort, punând pe primul loc respectul față de client, angajați, furnizori, mediu și comunitate, bazându-se pe punctualitate, disponibilitate și flexibilitate.

Așadar, firma de închirieri auto oferă siguranța și confortul necesar călătoriei tale, punând pe primul loc respectul față de client, angajați, furnizori, mediu și comunitate.

Bazându-se pe punctualitate, disponibilitate și flexibilitate, firma de închiriere auto are ca scop creativitatea, dezvoltarea continua și adaptabilitate la nevoile fiecărui client.