Cele mai frumoase vacantele in familie se fac pe litoral!

Lotoralul Marii Negre este unul dintre putinele locuri pe care familiile romanesti il aleg ca locatie de vacanta. Statiunea Venus este deseori cea mai frecventa alegere a multor cupluri cu copii si fara, pentru a se relaxa si a se bucura de o sedere comoda la un hotel in Venus!

Plaja nu este doar distractie sub soare. Beneficiile pentru sanatate ale mersului la plaja merita, de asemenea, toate planificarea, ambalarea si probabil drumul lung. Dupa cum probabil stiti deja, mediile naturale, cum ar fi plaja, uu beneficii excelente care imbunatatesc sanatatea si bunastarea generala a unei persoane.

Daca copiii sunt in fata ecranului in fiecare zi, cu atat mai mult aveti un motiv pentru a merge la plaja alaturi de familie. Nu lasati tehnologia sa va ia orele pretioase pe care ar trebui sa le petreceti cu copiii vostri.

Telefoanele mobile, laptopurile si tot felul de dispozitive electronice au o aversiune naturala fata de plaja. Nisipul ajunge acolo, de exemplu, iar expunerea directa la soare nu este prea buna. Ei bine, lasati toate dispozitivele in camera de hotel si faceti miscare. Inotati, mergeti, alergati si jucati-va pe nisip cu familia. Exista, de asemenea, diverse activitati pe plaja, de care va puteti bucura, cum ar fi caiac, plimbare cu barca, volei pe plaja si surfing! Veti fi in forma si sanatosi fara sa stiti, iar pentru copii este o distractie pura. Staiunea Venus ofera o multime de lucruri de facut, precum windsurfing, scufundari si multe alte activitati acvatice!

Calatoria cu familia inseamna a investi in relatii sanatoase. Un articol pe Telegraph a citat mai multe studii care arata cum o excursie in familie intareste legatura dintre parinte si copil. Se pare ca doua treimi din conversatiile pe care parintii le poarta cu copiii lor se refera la rutine – scoala, teme, ordonarea camerei si alte sarcini rudimentare. Din pacate, doar 25% dintre copii spun ca vorbesc cu parintii lor mai mult de o data pe saptamana despre ceva important pentru ei. Iata mai multe: 65% dintre parinti recunosc ca se joaca ocazional doar cu copiii lor, in timp ce unul din sase tati spune ca nu stie sa se joace cu copiii lor. Aceste descoperiri foarte ingrijoratoare pot fi abordate mergand la plaja si luand concedii regulate. Construirea de castele de nisip, alergarea desculti pe nisip, umplerea unei galeti cu apa si tot felul de activitati pot fi considerate „joc de atasament”. Acest lucru transmite mesajul ca copiii au toata atentia parintilor lor si ca acestia sunt intr-adevar centrul universului lor. Sa va jucati cu copiii vostri si sa petreceti timp neintrerupt cu ei este o parte vitala a legaturii care sporeste increderea in sine si valoarea de sine a unui copil.

Sarbatorile pe plaja pot ajuta la dezvoltarea creierului. Cum? Zona limbica a creierului, care consta din jocuri si sisteme de cautare, nu sunt utilizate acasa. Dar cand sunteti in aer liber, doar ingroparea picioarelor copilului in nisip activeaza sistemul de joaca. Si atunci cand un copil este expus la un peisaj diferit, creierul merge in cautarea si explorarea modului. Aceste lucruri imbunatatesc abilitatile cognitive, motorii si sociale ale unui copil. Ele sporesc creativitatea si hranesc imaginatia.

Alegeti un hotel in Venus de 4 stele si bucurati-ve de o vacanta de neuitat!

Hotel Melodia

  • Stațiunea Venus, România – Strada Gala Galaction, Venus, 905504
  • Telefon (9:00-18:00)
  • Telefon Receptie: +4 0241 731 906