Cand te casatoresti exista o multime de elemente extrem de importante care pot sa decida daca evenimentul este unul de buna calitate sau de o calitate indoielnica. Fotografiile insa, sunt printre cele mai importante elemente, deoarece acestea raman dovezi incontestabile pentru ani si ani. Nu este suficient sa alegi un fotograf nunta de buna calitate pentru a avea fotografii de nunta perfecte, ci trebuie sa tii si tu cont de cateva conditii extrem de importante.

Dupa ce gasesti un fotograf nunta Bucuresti care sa iti faca cu ochiul ( sau din alt oras, daca nu esti din capitala), este timpul sa te pregatesti pentru fotografii. In primul rand, trebuie sa te imprietenesti cu oglinda si sa faci exercitii de postura si de privire. Vei descoperi care sunt pozitiile care te avantajeaza cel mai mult si care sunt cele care nu te avantajeaza. In felul acesta poti sti cum sa stai atunci cand urmeaza sedinta foto din ziua nuntii.

Daca ai ajuns in ziua nuntii, evita sa fii inhibata, doar pentru ca este fotograful acolo. Este bine sa iti dai frau liber sentimentelor, deoarece in felul acesta poti obtine cele mai interesante pozitii si cele mai frumoase cadre.

Un fotograf de nunta bun trebuie sa iti recomande un loc perfect pentru pozele de nunta, insa trebuie sa te gandesti si tu la un loc care sa reprezinte ceva pentru tine. Alege acele locuri care sa fie unice si care sa iti poata oferi amintiri cu adevarat placute. Daca ai locuri in comun cu persoana iubita, cu siguranta sunt cele in care trebuie sa faci fotografiile de nunta.

Unul dintre cele mai importante elemente in fotografiile de nunta este, fara doar si poate, privirea. Incearca sa nu privesti foarte mult direct in obiectiv, ci opteaza pentru fotografii naturale si instantanee. Atunci cand faci poza, gandeste-te la ceva frumos, care sa iti poata aduce lumina in ochi. Sunt multe lucruri de care trebuie sa tii cont, cum ar fi si postura, pozitia spatelui sau modul in care trebuie sa te comporti in relatia cu fotograful. Pana la urma insa, cel mai important sfat este sa fii cat mai naturala. Naturaletea atrage intotdeauna poze superbe iar daca fotograful este bun, cu siguranta va sti cum sa surprinda cele mai interesante momente.