Organizarea unei nunti poate sa fie o provocare. Daca este facuta, inca de la inceput, pe baza unui plan bine stabilit si cu fiecare detaliu in minte si pe hartie, atunci totul poate sa iasa ca la carte. Este bine sa incepi sa iti pregatesti nunta cu 12-16 luni inainte, in asa fel incat sa ai timp pentru fiecare detaliu.

Planul pentru organizarea nuntii trebuie facut in functie de perioada in care rezolvi problemele.Incepe prin a stabili elementele principale.

Cu 12-16 luni inainte, este bine sa stabilesti detaliile principale. Data nuntii, bugetul si stilul, nasii si restaurantul la care vei avea nunta, sunt elemete extrem de importante.

Stabileste inca de la inceput daca optezi pentru un ballroom Bucuresti, daca alegi un cort, o nunta mare sau o nunta mica. De asemenea, alege Biserica si primaria unde vei face cununia civila.

Rezervarea serviciilor de care ai nevoie

Dupa ce ai pus la punct detaliile incipiente, este bine sa rezervi serviciile de care ai nevoie. De regula, acest lucru se face cu 7-8 luni inainte. Vorbeste cu preotul unde va fi organizata nunta, obtine variantele de meniu de la restaurant si gaseste trupa care urmeaza sa cante la nunta. De asemenea, este timpul sa faci o lista cu invitati si sa creezi invitatiile. Cu cat le trimiti mai devreme, cu atat mai bine, deoarece oamenii isi pot face planurile din timp.

Ultimele detalii

Rezerva camere de hotel pentru toti cei care nu sunt de la tine din oras si rezerva o camera si pentru tine si partenerul tau. In felul acesta puteti avea un refugiu pentru a va schimba sau pentru a va trage sufletul in timpul petrecerii.Pentru a rezolva totul la timp si pentru a avea pregatit fiecare detaliu, cu 2-3 luni inainte trebuie sa fie totul aproape gata. Aranjamentele florale trebuie sa fie comandate din timp, rochia si costumul trebuie si ele sa fie comandate din timp si sa fie probate de cateva ori iar organizarea transportului pentru invitati este esential sa fie gata.

Ultima saptamana este saptamana in care se rezolva probleme precum manichiura sau trecerea in revista a intregului plan