Ce manichiura sa folosesti in 2015?


Unghiile pot sa exprime atitudine si versatilitate si pot sa reprezinte un punct cheie, atunci cand vrei sa exprimi ceva. Din acest motiv, este bine sa acorzi o atentie maxima fiecarei culori pe care o porti pe unghii si fiecarui model. Culorile cele mai moderne variaza de la tonuri de crem si bej, pana la variante foarte inchise si pigmentate.

Este foarte populara lungimea scurta a unghiilor si nuantele diferite la aceeasi mana.

Pentru anul 2015 ai la dispozitie manichiurile frantuzesti, care sunt neconventionale si foarte indraznete, sau manichiurile clasice, care sa aiba totusi ceva ce sa iasa in evidenta. Este foarte important insa ca unghiile sa depaseasca doar usor nivelul buricului degetelor si sa fie rotunjite la colturi, intr-un mod foarte discret.

Ce oje poti sa folosesti?

Ojele metalice. Sunt din ce in ce mai apreciate si cu siguranta te vor scoate din anonimat. Sunt culori neutre care se potrivesc in orice situatie si la orice outfit. Poti sa optezi pentru albastru metalic, foarte inchis, pentru argintiu sau pentru maron inchis. Aceste oje iti vor oferi un plus de stil si de eleganta.

Ojele pastelate. Sunt culori care denota optimism si placere de viata. Poti alege bleul, extrem de apreciat, rozul pal, cremul sau lilaul, culori care sunt in tendinte si cel mai probabil vor mai fi o perioada, de acum incolo.

Manichiura in degrade. Modelele in degrade prind si ele din ce in ce mai mult succes. Poti sa ai culori foarte diversificate si iti poti lasa frau liber imaginatiei. Sunt foarte populare manichiurile de tip ciocolata cu lapte.

Indiferent care este manichiura pe care o alegi, un lucru este cat se poate de clar: trebuie sa iti alegi modul in care iti vopsesti unghiile in asa fel incat sa se potriveasca foarte bine cu outfitul pe care il porti. De asemenea, este foarte important sa iti pastrezi unghiile cat mai sanatoase. O unghie sanatoasa aproape ca nici nu are nevoie de o manichiura, deoarece este cat se poate de frumoasa.